linbg_avatar
Изберете снимка register_icon
или избери от галерия

Регистрация
cart_icon
Количката Ви е Празна!
cart2_icon
menu_icon
Безплатно Скъсяване на URL адрес

Сортиране по цена:

Сортиране по критерии:
linbg_ballon_icon
Свързване с оператор
Моля изчакайте оператор
Ранк: Оператор
Статус: Онлайн
»

Цел на lin.bg

Контакти

        Добре дошли в онлайн магазин LIN.BG!
Нашата цел е да направим онлайн пазаруването в България лесно, удобно и достъпно за хора от всички възрасти. Богатото разнообразие от продукти на LIN.BG и лесното пазаруване правят нашият уебсайт предпочитано място за пазаруване.

Онлайн магазин LIN.BG е съчетание от приятен дизайн и удобна функционалност. При нас можете да намерите подробна информация за продукта, който търсите придружена с детайлни снимки с високо качество. Позвънете сега на телефоните ни и нашите сътрудници ще Ви посъветват кой продукт е подходящ за Вашите нужди и ще отговорят на въпроси Ви. Ако пък предпочитате да ни пишете може да използвате удобния чат в долния десен ъгъл на сайта – наш оператор ще се свърже с Вас и ще отговори на въпросите Ви. След като вече сте направили своя избор просто кликнете на бутона „Купи” и желаният от Вас продукт ще бъде добавен в количката Ви, която се намира в горният десен ъгъл на сайта. Когато сте готови с пазаруването кликнене на количката, попълнете данните си и натиснете бутона „Завърши поръчката”. Това е всичко, което трябва да направите за да поръчате! Екипът на LIN.BG. Ви пожелава приятно пазаруване!

Ако желаете да се свържете с нас пишете ни на email: info@lin.bg
София: 02 437 47 73
Бургас: 056 94 07 80
WWW.LIN.BG
info@lin.bg
www.facebook.com/www.lin.bg

Партньори

В момента разполагаме с 1587 Различни артикула, 139 Промоционални на ниска цена и 41076 Регистрирани потребители, Онлайн 22 потребители
Бърза връзка към продуктовата гама:
Полезна информация:
LiN.BG ® 2015-2018